the wall live - roger waters


Dünyanın En Büyük Prodüksiyonu ‘The Wall’ Turnesi ile Roger Waters İlk ve Son Kez İstanbul’da!
Şimdiye kadar yapılmış en büyük sahne gösterisi ile İstanbul’da 4 Ağustos akşamı hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan ‘The Wall’ dev prodüksiyonu, izleyenlere unutamayacakları saatler yaşatacak görsel şovları ve tabii ki efsanevi müzisyen Roger Waters’ın adeta marş haline gelmiş parçaları ile Garanti Bankası sponsorluğunda, BKM ve GNL iş birliği ile İTU Stadyumu’nda olacak.
Pink Floyd’un kurucusu Roger Waters’ın albümleri ile aynı adı taşıyan ve konserde tüm ‘The Wall’ albümünün muazzam bir şölen ile gerçekleştireceği konser için şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş büyüklükte bir sahne ve 110 metrelik bir duvar kurulacak. Şarkıları kadar görsel şovları, ışık sistemi ve seyircisini adeta şaşkına çevirecek daha bir çok sürprizi içinde barındıran konser için 140 tonluk prodüksiyon malzemesi İstanbul’a 75 tırla gelecek.
Duvar 199. Kez İstanbul İTÜ Stadyum’unda Yıkılacak!
Roger Waters sahnede bu turne için özel olarak yapılan 110 metrelik Berlin duvarını temsil eden ve turneye adını veren o meşhur duvarı İstanbul’da sahnede 199. kez yıkacak. Daha önce benzeri görülmemiş özel efektlerle donatılmış duvarın gölgesinde ise  ‘’Another Brick in The Wall’ parçasını sürpriz bir ekip Roger Waters ile seslendirecek.
Birçok sürprizi içinde barındıran büyük konserde ansızın belirecek bir uçak bile görmek mümkün!
2011 yılından bu yana dünyayı gezen bu dev produksiyon ile 28 ülkede, 192 kez sahneye çıkan Roger Waters ile ‘The Wall’, yaklaşık 3.5 milyon kişi tarafından izlenerek 2011-2012 yıllarının en çok hasılat yapan turnesi oldu.
Temmuz ayında Belçika’dan başlayarak tekrar yollara çıkan ‘The Wall’ turnesi 25 ülke gezecek. Garanti Bankası sponsorluğunda BKM ve GNL organizasyonu ile 4 Ağustos’ta İstanbul’da sahnede olacak olan Roger Waters 21 Eylül’de Fransa’da turnesini sonlandıracak.
Bilet Fiyatları:
Saha içi Ayakta - 150.00 TL
Tribün - 350.00 TL
Golden Circle - 585.00 TL

Golden Circle Erken Giriş - 770.00 TL
Biletler burada.
paylaş:

0 YORUM:

Yorum Gönder