cuma kafası #1


Merhaba sayın okuyucu,
Muhtemelen sıkıcı ve yorucu bir hafta geçirdiniz, belki de muhteşemdi, tam olarak bilemiyoruz ama keyifli bir hafta sonu diliyoruz.
Sizin için bu aralar yapmanızı tavsiye ettiğimiz bir dizi maddeden oluşan paylaşım hazırladık.

Ne izlesem?
Bu hafta vizyonda yeni yeni filmler var. The Conjuring, Closed Circuit, The Mortal Instruments, Bait bunlardan birkaçı. Bizim önerimiz The Conjuring. Saw serisinin ilk filminin altında imzası bulunan yönetmenden bir film. Korkabilirsiniz, korkmayabilirsiniz de. Ne hikmettir bilinmez korku filmlerine karşı bünyeler bağışıklık kazandı artık yapımcılar izleyiciyi korkutamıyor, yine de izleyin deriz.
Ben bunu sevmedim, daha ergen bir şey izlemek istiyorum diyorsanız tam sizin için çekilmiş bir film/belgesel mevcut. One Direction: This is Us.


Ne dinlesem?
Her geçen gün yeni yeni albümler piyasaya sürülüyor. Müzik dinlemek de günlük hayatın nimetlerinden biri. iTunes Store’a bakacak olursak o ülke bu ülke şu an neler dinliyor diye görebilirsiniz. Tabii siz bunların arasından tercih yapamıyorsanız bizim 8tracks servisimiz ile oluşturduğumuz çekme kasetlerden birini dinleyebilirsiniz. Şuradan başlayın deriz, 


Ne okusam?
En yenilerde bu hafta şu kitaplar var, gece yatmadan önce en azından yarım saat kitap okusanız yılda ne kadar çok kitap okursunuz fark ettiniz mi? Bizim keyifle okuduğumuz ve önerdiğimiz kitap ise Siren Yayınları’ndan bir Henry Miller kitabı, Clichy’de Sessiz Günler. Okuyun okutun, severseniz azıcık dua edin bizim için, öbür dünyayı da düşünmek lazım neticede.

Nereye gitsem?
İmkanınız varsa bu ülkeden alın başınızı gidin. Bu ülkede yaşanılmaz artık, boş verin düşünmeyin ülkenin halini, kaçın kurtarın kendinizi. İmkanınız yoksa bizim gibi oturun oturduğunuz yerde, biraz dışarıya çıkın tabii, bir arkadaşınıza mesaj atın, bir kafeye oturun, ne olacak bizim bu halimiz diye konuşun. Rica ediyoruz eski sevgili muhabbetini açmayın artık, yeni denizlere yelken açın.

Bi’ site var,
Takip edilesi bir Tumblr sayfası var, Furby Living. Takibe alın tabii, albüm kapaklarına yeni bir boyut getiriyor adamlar. Çok yaratıcılar bir kere. Eğlenceli üstelik, hüzünlendiğinizde sigaraya sarılmak yerine açıp bunlara bakarsınız neşeniz yerine gelir.

Amma ilginçmiş,
Ot kafası mı alkol kafası mı? Siz siz olun ikisinden de uzak durun, zararlı hep bunlar bünyeye, sizin için bu sorunun cevabını başkaları bulmuş zaten. Evde denemeyin!

Haftaya kadar ölmezseniz yeniden bekleriz.

paylaş:

0 YORUM:

Yorum Gönder