lana del rey | top 10


Her bir işine ve kendisine hayran olduğumuz Lana Del Rey, dinlemekten ve izlemekten bıkmadığımız bir sanatçı. Bütün parçalarını çok seviyor olsak da kendi fikrimizce belirlediğimiz bir Top 10 listemiz var. Sıralamayı çok da dert etmeden müziğin keyfini çıkarın. Sizin en sevdiğiniz Lana Del Rey parçasını da yorum olarak belirtebilirsiniz.

paylaş:

12 yorum:

  1. Benim en sevdiğim şarkı ilk ona girememiş :)

    Million Dollar Man.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) onu da çok seviyoruz. itiraf etmeliyim ki ilk 15'e de almazdım onu.

      Sil
  2. Cola dışında olmuş bu liste. Carmen olabilirdi onun yerine. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bel air konusunda tereddütte kalmıştım ben ilk başta ama cola'nın sözleri pek hoşuma gidiyor, eargasm yaşayabiliyorum :) carmen'i de severim, lolita da severim. hoş hepsi.

      Sil
  3. dark paradise ve diet mountain dew nasıl yok anlamış değilim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dark paradise bir derece fakat diet mountain dew konusunda aynı ifadeyi kullanamayacağım, çok da lana del rey işi gibi değil. bu parçaların listeye girdiği zaman listeden hangi şarkıları çıkarmak gerekli sizce?

      Sil
    2. body electric ve video games

      Sil
    3. sıraya dizmek neticede görece meselesi fakat bahsi geçen iki parçanın belirttiğiniz iki parçadan daha iyi olduklarını düşünmüyorum.

      Sil
    4. Gods & Monsters listede, ben daha ne isteyeyim. <3

      Sil
  4. Aa yorum yapabiliyormuşum.
    ben bu listeye mutlaka summer time ve summertime sadness ı eklerdim. groveshark olduğu için ve şirketten katıldığım için girip dinleyemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten dinleyemezmişsiniz çünkü grooveshark olduğundan kullanıcılar tarafından muhtemelen şarkılar silindiği için liste gümlemiş. zaten yeni albümü dolayısıyla bir değişiklik olması gerekiyordu, en yakın zamanda güncellenecektir. sevgiler.

      Sil