daha iyi seks için 6 basit kural


BuzzFeed daha iyi seks için neler yapılması gerektiğini sıraladığı videosuyla karşımızda. 6 basit kural ile daha iyi seksin kapıları sonuna kadar açılıyor.

Kural 1. Topuklulardan kurtulun.
Orgazm esnasında kadının pelvisi belli oranda yükselir. Bazı topuklu ayakkabılar pelvisin doğal olmayan yollarla yükselmesine neden olur. Bu da orgazmların yoğunluğunu azaltır.

Kural 2. Su için.
Yanınıza su almadan koşuya çıkar mısınız? Seks eğlenceli olsa da aynı zamanda bir egzersizdir. Susuzluğu iyice giderilmiş bir beden, kaygan bir bedendir.

Kural 3. İçki içmeyin.
İçki ve seks uzun bir maziye sahip olsa da içki, suyun tam tersini yapar ve kurumanıza neden olur. Susuzluk sertleşme problemine ya da vajinal kuruluğa yol açar.

Kural 4. Çorap giyin.
Yapılan bir araştırmada uzmanlar, birbirlerini tatmin etmeye çalışan çiftleri incelediler. Bazı çiftler üşüdüklerinden yakındılar. Uzmanlar onlara çorap giymelerini önerdi. Çorapsız çiftlerden yalnızca %50'si orgazma ulaşırken, çorap giyenlerin %80'i orgazma ulaştı.

Kural 5. Pozitif takviye.
Genitallerinden daha emin olan kadınlar daha fazla orgazm olurlar. Bu yüzden gidin ve onlara güzel şeyler söyleyin.

Kural 6. Sıradanlıktan kurtulun.
Araştırmaya göre çeşitli seks oyunlarına odaklanan kadınların orgazm olma ihtimali daha fazla. Biraz çılgın olun ve tadını çıkarın.

paylaş:

1 yorum: