kısa kısa #13



-CHP ve MHP’nin çatı aday olarak gösterdiği ve daha sonra diğer birçok partinin de desteklediğini açıkladığı Ekmel Bey’in doğru seçim olup olmadığı tartışıla dursun nur topu gibi bir cumhurbaşkanımız var.

-İstanbul’daki 3. Havalimanı projesi çokça tartışılmıştı. Şimdi de adının ne olacağı tartışılır durumda. Gerçi çok da tartışmaya gerek yok, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın yaptığı açıklamaya göre isim belli. Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı. Çok şaşırdınız değil mi?

-Suriyeli sığınmacılar her yerde biliyorsunuz, artık çoğu ilde halk bundan şikayet eder durumda. Gaziantep’te bir kişi Suriyeli biri tarafından bıçaklanarak öldürüldü ve ardından halk protestoya kalkıştı. Ellerinde bıçak ve sopa gördükleri Suriyelilere saldıranlar oldu.

-Hüloooğğğ vol. 3 yayınlandı.

-İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan 50 yaşındaki bir adam vibratörün makatında sıkışarak iç organlarına zarar vermesi sonucu septik şoka görerek hayatını kaybetti.

-Ateizm Derneği, Ramazan ayında ATV’de yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar Saati isimli programı sunan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na, seyircilerden gelen soruya karşılık verdiği cevapta ifade özgürlüğü ve eleştiri sınırlarını aştığı ve ateistlere karşı hakaret ve küfre varan ifadeler kullandığı gerekçesiyle dava açtı.

-Robin Williams evinde ölü bulundu.

-Rusya’da bir radyo, internet sitesinde “Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya’yı yönetmesini ister miydiniz?” anketi düzenledi. 11 Ağustos’ta başlayan ankete 48 saat içinde 5 bin 285 kişi yanıt verdi. “Neden olmasın” diyenler %18.8; “İstemeyiz” diyenler %76,2; görüş bildirmeyenler ise %3,9 oranında.

-Bir baba 10 ve 11 yaşlarındaki iki oğlunu canlı bomba olarak kullanılsınlar diye IŞİD’e teslim etti.

-Gün geçmiyor ki mecliste birileri başkalarına ayar vermesin. Yeni ayar Aylin Nazlıaka’dan geldi. 

paylaş:

0 YORUM:

Yorum Gönder