gösterime giren filmler | 30 mart


Titanların Öfkesi
Wrath of the Titans
Yapım yılı : 2012
Gösterim Tarihi : 30 Mart 2012
Filmin Türü : Fantastik,Macera,Aksiyon

Tanrılar ve Titanlar arasında üstünlük mücadelesi başlamıştır. Tanrılar, insanların sadakatsizliği yüzünden tutsak Titanlar ve vahşi liderleri Kronos üstündeki kontrollerini kaybetmektedirler. Kraliçe Andromeda, Argenor ve Hephaestus’un yardımlarıyla Perseus ve Zeus’u kurtarmak, Titanları devirmek ve insanlığı kurtarmak için yeraltı dünyasında arayışa başlar.




Büyük Mucize
Big Miracle
Yapım yılı : 2012
Gösterim Tarihi : 30 Mart 2012
Filmin Türü : Romantik,Dram

Türü tehlikede olan bir gri balina ailesinin Kuzey Kutup Dairesi’nde hızla oluşan buzullardan kurtarılması gerekmektedir. Küçük bir kasabanın yerel televizyon haber kanalı muhabiri Adam Carlson ile onun eski sevgilisi, bir Greenpeace gönüllüsü olan Rachel Kramer, kendilerine engel olmak isteyen süper güçlere karşı bir araya gelerek mücadeleye başlarlar.




Şansa Bak
50/50
Yapım yılı : 2011
Gösterim Tarihi : 30 Mart 2012
Filmin Türü : Komedi,Dram,Biyografi

Radyo programları için metin yazarlığı yapan 27 yaşındaki Adam, nadir görülen bir kanser türüne yakalanmıştır. En iyi dostunun, annesinin ve kanserle mücadele derneğindeki terapistinin yardımlarıyla, Adam hayattaki en değerli şeyleri yeniden keşfedecektir...





Kaos: Örümcek Ağı
Yapım yılı : 2012
Gösterim Tarihi : 30 Mart 2012
Filmin Türü : Aksiyon

Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ciddi bir tehditle karşı karşıyadır ve ekibin sadece 48 saati vardır.
Mücadele ettikleri düşman ise oldukça güçlü ve teşkilatın adım attığı her yerde konuşlanmış durumdadır. Ülke güvenliği için UGT ajanları ile işbirliğinde olan SAT Komandosu Yzb. Mete Öztürk yaklaşan tehlikeyi engellemekle görevlidir.



Mirror Mirror
Yapım yılı: 2012
Gösterim tarihi: 30 Mart 2012
Tür: Komedi, Dram, Macera

Film, kötü niyetli bir cadının (Julia Roberts), güzeller güzeli Pamuk Prensesi (Lily Collins) sürgüne gönderip, krallığın başına geçmesini mizahi bir dille aktarıyor. Filmde Pamuk Prenses, ormanda tanıştığı Yedi Cüceler'in yardımıyla tacını geri almayı uğraşırken; Kötü Kraliçe, Prens Andrew'u (Armie Hammer) kendisine aşık edip, evlenmeye çalışıyor.







(sinema.mynet.com)
paylaş:

0 YORUM:

Yorum Gönder