candy (2006)

Boya kalemleriyle kendine dünyalar yaratan Candy ve kelimeleriyle düşler kuran Dan mutluluklarından bir haber aşkın içine düşmüş cezalılardır. Hayat onlar için bembeyaz sayfalarından birisini koparmış ve onlar bu beyaz sayfada kendi evciliklerini oynamaya başlamışlardır. Bu sevimli oyunları sürüp giderken eroinle tanışırlar ve her şey mahvolur.
Evlenirler, Candy hamile kalır, düşük yapar, uyuşturucuya bağımlılıkları aşkın önüne geçer, Candy vücudunu satar ve bir zamanlar ki cennetleri hızla cehenneme dönüşür.
Heath Ledger, Abbie Cornish ve Geoffrey Rush’ın başrollerinde oynadığı Candy’nin yönetmen koltuğunda Neil Armfield oturuyor ve film Luke Davies’in rolmanından beyaz perdeye uyarlanmış.
Romantik dram kategorisindeki 2006 yapımı film 116 dakika uzunluğunda, ortalama 12 bin kullanıcının oylamasıyla da 7.2 IMDb puanına sahip. 4 ödül ve 16 adaylık sahibi film, müzikleriyle de adeta ruhu okşuyor.
Verilen sözler, tutulan yeminler ve pişmanlıklar, uyuşturucu batağı, çirkinlik…
Filmin girişini izlemek için burayı tıklayabilirsiniz. Bu filmin gidişatı konusunda daha çok fikir sahibi olmanıza yarayacaktır.

paylaş:

2 yorum:

  1. 'baak eroinnn kaka bu!cıs!' filmlerinden çok farklıydı bu film yaa... çok güzeldi...

    YanıtlaSil
  2. hem de çok farklı, güzel ben çok etkilenmiştim, müziklerine bayılmıştım. kavanozdan dökülen balı parmaklarıyla okşadığı sahne gibi karelere de bitmiştim. güzeldi.

    YanıtlaSil